Mellomstasjonen N-2634 Fåvang Norway

FASILITETER
BELIGGENHET

Kvitfjell Hotel har en fantastisk beliggenhet med panoramautsikt over Gudbrandsdalen og alpinbakkene i Kvitfjell. Både hotellet og alpinhyttene ligger «midt i bakken» på mellomstasjonen – det er bare å ta på skiene og skli ut i bakken.

RESTAURANT

Hotellets restaurant ligger i underetasjen på hovedbygingen Panorama og har som navnet tilsier fantastisk utsikt over Gudbrandsdalen og alpinbakkene. Smaken av de gode råvarene er i fokus på hotellets kjøkken, der vi legger vekt på å servere våre gjester velsmakende og sunn mat. Vi har alle skjenkerettigheter og vi serverer flere typer vin. Restauranten har plass til opptil 90 bespisende gjester, med tilhørende sofa sittegrupper.

UTSIKTEN BAR

Skibaren kan by på varmende drikker og forfriskninger.

INTERNETT

Gratis Internett på hotellet og i de aller fleste alpinleilighetene. Spør i resepsjonen for adgangskode.

SAUNA

Som gjest på hotellet eller hytter vår du er velkommen til å bruke vår badstue som har plass til ca 15 personer. Vennligst booke på forhånd i resepsjonen.

BØRSON DAGLIGVARE
Åpent hver dag i vintersesongen

Børson Dagligvare ligger på Mellomstasjonen og har et fullsortiment vareutvalg. Dropp planleggingen og gjør innkjøpene når du kommer på fjellet, eller forhåndsbestill varene og de står klare til avhenting når du kommer. Du kan hoppe over planleggingen av din shopping og bare sender oss en liste over hva du ønsker og vi vil ha alt pakket klar til å plukke opp når du ankommer. Bestillingen kan være på mail.  eller via tel.+47 948 08 877 .

Bestillingen må skje 2 dager før avhenting