Mellomstasjonen N-2634 Fåvang Norway

AKTIVITETER
SKISKOLE

Og det er selvfølgelig morsomt å suse nedetter nypreppede løyper og vite at man er konge i anlegget. Hvis du ennå ikke føler deg som en konge/dronning, så kan Opplev Kvitfjell Skiskole hjelpe! Vi har dyktige instruktører som kan bidra med nyttige råd og vink. Kvitfjell Skiskole tilbyr privattimer og gruppekurs på alle nivåer i alpint, snowboard, telemark og langrenn for både barn og voksne. Opplev Kvitfjell Skiskole som tilbyr kurs på alle nivåer innen alpint, snowboard, langrenn og Telemark.

TRAINING

Kvitfjell er kjent for å være et av de beste stedene for alpinklubbtrening i landet. I Kvitfjell finner du blant annet Norges nasjonalanlegg for fartsdisipliner, der klubbene trene til faste tider helt skjermet fra vanlig publikum og kveldskjøring 3 ganger i uken før jul. Anlegget har en egen treningskoordinator som bistår klubbene med planleggingen!

BARNA PÅ KVITFJELL

Det er gøy å være barn på Kvitfjell. I barneområdet er det mye å gjøre også når himmelen trenger å hvile. Du kan ta dine foreldre eller besteforeldre for en pause i Bamsebo, barna eier hot-rom. Her kan du se en film mens varmer hender og føtter. På vestsiden av Kvitfjell finner du et annet område dedikert for barn hvor du kan hvile bena i en iglo med halm sitteplasser. Det kan godt hende at du vil møte vår koselige maskot som heter Kvitfjell Bamsen – en stor bamse mens du er på ski.

VÅRE LØYPENETT

Vi tilbyr 28 løyper i alle vanskelighetsgrader, 34 km alpinløyper, to terrengparker og to barneområder er bare noe av det som venter deg i de 854 høydemeterne fra dal til fjell i Kvitfjell. Her ligger det til for både små og store ski-mestere!

Kvitfjell holder på å utvikle en helt ny fjellside som ferdigstilles sesongen 17/18! En ny gondol vil være et bindeledd mellom Kvitfjell Vest og Kvitfjell Varden, og en ny 6-seter stolheis vil ta deg til topps på den nye fjellsiden. Denne heisen fører også rett inn i et utall langrennsmuligheter. Ca 5 km nye løyper, en grønn, en blå samt en transportløype blir å oppleve fra romjulen i sesongen 17/18.