Mellomstasjonen N-2634 Fåvang Norway

AKTIVITETER
About Services
ALPINE

Kvitfjell stod ferdig til Vinter-OL i 1994. Siden den tid har Kvitfjell utviklet seg til å b li et av de beste og hyggeligste skistedene i Norge. I dag er Kvitfjell en komplett vintersportsdestinasjon med en variasjon i bakkene du ikke finner maken til. Fra fine grønne familievennlig bakker til en av de mest utfordrende sorte løyper som finnes i Europa. I tillegg til flotte alpinbakker for enhver smak har Kvitfjell også et fantastisk langrennsløypenett som strekker seg over 600 km.You may know Kvitfjell from the Olympics and World Cup and believe Kvitfjell only have the steapest slopes? True, but Kvitfjell is today the resort in Scandinavia with the largest variety of slopes - from the very friendly children areas, to family friendly slopes and the really black ones. We can guarantee that you will find the right challenge independent of age and experience. Kvitfjell ski resort will give you ski-happiness for beginners as well as the pro's.

About Services
LANGRENN

I tillegg til flotte alpinbakker har Kvitfjell også et fantastisk langrennsløypenett som strekker seg over hele 600 km. For skikkelige friskuser anbefales turen mot Skei eller mot Fagerhøy i vakkert og variert terreng. Andre flotte løyper som passer hele familien, er turen mot Svinslåa og rundt om Gompen med sine fine rasteplasser underveis.

About Services
SKI CROSS

Denne ski-cross løype finnes det knapt maken til her i landet; fullt utstyrt med start-gate for fire personer, porter, kuler og hopp. Her kan du teste ut og øve opp ferdighetene i 850 meter med kuler, hopp og doseringer. Her arrangerer vi konkurranser både for nybegynnere og avanserte løpere, du kan arrangere din egen turnering, eller bare ha det gøy! Kvitfjell har tidligere vært arena for NM i Skicross. Skicrossløypa er åpen hele sesongen.

About Services
SKISKOLE

Og det er selvfølgelig morsomt å suse nedetter nypreppede løyper og vite at man er konge i anlegget. Hvis du ennå ikke føler deg som en konge/dronning, så kan Opplev Kvitfjell Skiskole hjelpe! Vi har dyktige instruktører som kan bidra med nyttige råd og vink. Kvitfjell Skiskole tilbyr privattimer og gruppekurs på alle nivåer i alpint, snowboard, telemark og langrenn for både barn og voksne. Opplev Kvitfjell ski school offers lessons at all levels within alpine, snowboard, cross-country and telemark.

About Services
TRAINING

Kvitfjell er kjent for å være et av de beste stedene for alpinklubbtrening i landet. I Kvitfjell finner du blant annet Norges nasjonalanlegg for fartsdisipliner, der klubbene trene til faste tider helt skjermet fra vanlig publikum og kveldskjøring 3 ganger i uken før jul. Anlegget har en egen treningskoordinator som bistår klubbene med planleggingen!

About Services
BARNA PÅ KVITFJELL

Det er gøy å være barn på Kvitfjell. I barneområdet er det mye å gjøre også når himmelen trenger å hvile. Du kan ta dine foreldre eller besteforeldre for en pause i Bamsebo, barna eier hot-rom. Her kan du se en film mens varmer hender og føtter. På vestsiden av Kvitfjell finner du et annet område dedikert for barn hvor du kan hvile bena i en iglo med halm sitteplasser. Det kan godt hende at du vil møte vår koselige bjørnen heter Kvitfjell Bamsen - en stor bamse mens du er på ski.

About Services
TERRENGPARK

Terrengparken ligger på Kvitfjells solfylte Vestside med utsikt inn i Jotunheimen. Her finner du fristende utfordringer i flere vanskelighets- grader langs to hovedlinjer som passer både råskinn og pingler - enten du kjører alpinski, snowboard eller twin-tip. Massevis av morsomme hopp, rails og andre elementer. Området er også glimrende egnet for frikjøring og off-piste med nydelig pudderkjøring - hvis du er tidlig nok oppe om morgenen.

About Services
ANDRE AKTIVITETER

Hvis du er en større gruppe og ønsker litt mer action og aktiviteter vi kan arrangere ATV-kjøring, hundekjøring eller en rolig tur på en hest slede. Andre aktiviteter vi kan tilby er isklatring, slalom og parallell-cup og slede konkurranse. Bare spør om ideer og hjelp, og vi vil hjelpe deg å sette sammen et program.